Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
Početna
Smještaj
Zadar i okolica
Fotogalerija
Kako do nas?
Cjenik
Kontakt
 
 
 
Korisni linkovi
 
TZ grada Zadra
TZ Hrvatske
Grad Zadar
Jadrolinija
Zračna luka Zadar
 
 
 
Kako do nas?
 
Grad Zadar lako je dostupna destinacija kopnom, morem i zrakom. Ima dobru prometnu infrastrukturu, kojom je izravno spojen s ostalim većim gradovima Republike Hrvatske: Zagrebom, Rijekom, Splitom i Dubrovnikom, te izuzetne kapacitete i suvremenu uslugu brojnih marina.

 
Automobilom  

Dragi gosti, ako dolazite autocestom A1 iz pravca Zagreba, autoput napuštate na odvojku “Zadar I (Zapad)”. Slijedite putokaze do ulaska u grad Zadar. U gradskoj zoni usmjerite se prema odredištu Borik-Puntamika i ubrzo ćete stići do nas.
 
 
 
Avionom  

Iako s malog, ali suvremenog aerodroma (9 km udaljen od centra), Zadar je povezan sa Zagrebom i nekoliko europskih destinacija (London, Dublin, Edinburgh, Stockholm, Pisa, Beč, Prag, Stuttgart, Köln, Berlin i Friedrichshafen). Druge destinacije dostupne su presjedanjem u Zagrebu koji je kao glavni grad RH umrežen u međunarodni zračni promet.

Redovni letovi za Zagreb polijeću iz gotovo svih većih europskih zračnih luka, odakle možete nastaviti let prema obali. U visokoj sezoni broj letova je povećan, a brojni čarter letovi kreću izravno prema najvećim turističkim destinacijama u Hrvatskoj: Puli, Zadru, Splitu, Braču i Dubrovniku.

Postoji mogućnost i dolaska avionom u Split, udaljen 150 km od Zadra, a iz Splita do Zadra autobusom.


www.croatiaairlines.com www.ryanair.com
www.germanwings.com www.skyeurope.com

Aerodrom Zadar +385 / 23 / 313 311
Aerodrom Zagreb +385 / 1 / 4562 222
Aerodrom Split +385 / 21 / 203 305

 
 
 
Brodom  

Redovite putničke i trajektne linije prometuju između talijanske luke Ancona i luke Zadar.

Sve luke, uključujući i one na zadarskim otocima, dostupne su redovitim brodskim i trajektnim linijama. Tijekom ljetne sezone, frekvencija plovidbe na svim linijama je povećana. Više informacija na www.jadrolinija.hr.

Jadrolinija +385 / 23 / 250 996